fbpx
Meni Zapri

PVC okna REHAU

PVC okna REHAU

PVC okna REHAU za vse, ki ne želite porabiti veliko časa za vzdrževanje oken. Ter za vse, ki si želite okna, ki ne potrebujejo veliko nege in imajo izjemno dolgo življenjsko dobo.

Ste tip človeka, ki prosti čas raje preživi z družino in prijatelji namesto ob čiščenju in vzdrževanju oken? Potem je izbira naših PVC oken prava za vas!

PVC okna REHAU v beli barvi odlikuje posebna HDF gladka površina. Revolucionarna HDF-formula vam zagotavlja, da bodo vaša okna vsak dan izgledala kot nova. Gre za posebno formulo, ki zapečati površino in ustvari briljanten sijaj. Naša okna zato ostanejo čistejša od običajnih. Umazanijo zaradi različnih vremenskih vplivov pa je s površine naših oken tudi veliko lažje očistiti.

Rehau površinska obdelava HDF
zasteklitev balkona MI-OKNA

Si želite okna v videzu lesa? Ali mogoče v modernem in sodobnem trendovskem slogu? Pri naših PVC oknih REHAU je vse to mogoče.

Okenski sistemi REHAU s svojim izjemno širokim spektrom barvnih odtenkov ponujajo praktično vse možnosti barv in izgleda oken. Vse od standardne bele barve, sodobnih modernih odtenkov pa do številnih imitacij lesa.

PVC okna REHAU s KALEIDO folijo

 Vsa naša okna so lahko enostransko ali obojestransko folirana z visokokakovostno Kaleido folijo. Gre za izjemno široko paleto folij različnih in modernih barv z gladkimi ali strukturiranimi površinami ali dekorjev v videzu lesa.

PVC okna REHAU s KALEIDO WOODEC folijo

Popolnoma nove in sodobne površinske folije Kaleido Woodec na naših PVC oknih REHAU. Kaleido Woodec folije so ne samo na videz, ampak tudi na otip povsem podobne strukturi lesa.  

PVC Rehau okna Kaleido Woodec

 

Si mogoče želite izgled oken, ki popolnoma ustreza vašim idividualnim željam?

OKNO s KALEIDO COVER zunanjo aluminijasto oblogo

PVC okna REHAU v kombinaciji z zunanjo aluminijasto oblogo nam omogočajo izdelavo oken v vseh možnih barvah. V barvi, ki popolnoma ustreza vašim individualnim željam.

Aluminijasta obloga se popolnoma prilega obliki PVC okna in je z njim tesno povezana. Aluminijasto oblogo je možno prašno pobarvati na katerokoli RAL barvo popolnoma po vašem izboru.    

Kombinacija dolge življenjske dobe PVC materiala, ki ne potrebuje posebne nege in pretiranega vzdrževanja, individualne možnosti oblikovanja in visoke toplotne izolacije je idealna in dolgoročna odločitev za vas

Individualne možnosti oblikovanja so sanje vseh graditeljev. Tako tistih, ki gradijo novogradnjo, kot tistih, ki adaptirajo svoje stanovanje.

Oglejte si še bolj natančne karakteristike oken v naši ponudbi.

Facebook: MI-OKNA

Matej Ivanušič s.p.

Cesta talcev 10

4220 Škofja Loka