fbpx
Meni Zapri

Notranja vrata Škofja Loka

Notranja vrata MI-OKNA

Kakovostna notranja vrata Škofja Loka. Zanesljiva dobava in vgradnja notranjih vrat v Škofji Loki in širši okolici, MI OKNA Škofja Loka.

Notranja vrata so eden izmed najpomembnejših elementov naših bivalnih prostorov. Poleg tega, da prostore razdelijo in označijo, so tudi pomemben del naše zasebnosti v prostoru.

Odprtina za notranja vrata Vgrajena notranja vrata

Notranja vrata Škofja Loka.

V naši ponudbi boste zagotovo našli vrata, ki odražajo vaš slog in dopolnjujejo vaš notranji ambient.

Notranja vrata iz naše ponudbe so izdelana iz kakovostnih in dolgotrajnih materialov, ki vratom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, uporabnikom dolgotrajno uporabo, bivalnim prostorom pa prijeten in udoben ambient. 

Vrata so že v osnovi opremljena s standardno kljuko.

Na voljo pa je tudi obširna paleta drugih klasičnih, modernih, minimalističnih in posebnih kljuk različnih oblik in barv. 

Cena notranjih vrat že od 390,00 EUR* z montažo. Cena vključuje podboj in polno krilo s sredico iz iverokala standardnih dimenzij, vidne tečaje, kljuko ter montažo. 

*Cena ne vključuje DDV in ostalih morebiti potrebnih storitev za možnost izvedbe vgradnje ter stroška dostave. 

Dobava in vgradnja notranjih vrat v stanovanjskih objektih

Dobava in vgradnja novih notranjih vrat s CPL  površino barve hrasta z izrazito lesno strukturo in iverokal sredico. Krilna vrata so standardno opremljena z vidnimi tečaji in standardno kljuko. Možna je izvedba vrat z nematiranim ali matiranim steklom v krilu. Drsna vrata so opremljena s kakovostnim drsnim okovjem z mehkejšim sistemom zaustavljanja in utopnim obojestranskim ročajem.   

Vgradnja notranjih vrat MI-OKNA
Dobava in vgradnja notranjih vrat MI-OKNA
Notranja vrata za novogradnjo in adaptacijo MI-OKNA

Zamenjava starih notranjih vrat z novimi vrati s CPL  površino barve akacije. Linija lesne strukture na krilu lahko poteka vzdolžno ali prečno. Več slik si lahko ogledate tukaj.

Zamenjava notranjih vrat MI-OKNA

Na voljo je široka paleta različnih lesnih vzorcev, ki si jih lahko ogledate v naši pisarni na lokaciji Cesta talcev 10 v Škofji Loki. Vljudno vabljeni, da nas obiščete. Kontaktirajte nas na telefonsko številko 040 167 376, da se dogovorimo za vaš obisk. 

Najboljša dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki in okolici!

Matej Ivanušič s.p.

Cesta talcev 10

4220 Škofja Loka