fbpx
Meni Zapri

Okenska senčila

senčila za okna

Nudimo vam okenska senčila, notranja in zunanja senčila za okna različnih oblik, balkonska vrata, panoramske in drsne stene, zapiranje balkonov in teras, … 

okenska senčila

Zadostna količina svetlobe in sončne energije sta izredno pomembni, saj nas polnita z dobro voljo in pozitivno energijo ter v našem stanovanju ustvarjata prijetno klimo.

notranja in zunanja senčila MI-OKNA

Da bo bivanje v stanovanju res kakovostno, zdravo in prijetno, je pomembno, da zaradi steklenih površin vročina ne pregreva notranjosti prostorov, za kar poskrbimo s senčenjem z različnimi notranjimi in zunanjimi senčili. 

senčila za okna

Notranja in zunanja senčila

Notranja senčila pa skrbijo predvsem za zastiranje in dekoracijo prostora:

notranje žaluzije

plise zavese

notranji roloji

Zunanja senčila skrbijo za ustrezno klimo in senčenje:

zunanje žaluzije

rolete

Okenska senčila MI-OKNA

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so senčila s katerimi preko nagibanja lamel enostavno uravnavamo količino svetlobe in s tem tudi energije, ki od zunaj preide skozi steklene površine v notranjost prostorov. 

Poleg senčenja oken, so žaluzije primerne tudi za senčenje izredno velikih steklenih površin, kot so različne drsne in panoramske stene. 

Zunanje žaluzije so na voljo v nadometni in podometni izvedbi. Upravljati jih je mogoče ročno ali z električnim upravljanjem. Električno upravljanje je možno s stikalom ali z daljinskim upravljavcem.  

Zunanje žaluzije MI-OKNA
okenska senčila zunanja MI-OKNA
zunanja žaluzija MI-OKNA

Rolete

Rolete so okenska senčila s katerimi lahko prostore popolnoma zatemnimo. 

Odlikujejo jih aluminijaste lamele polnjene s poliuretansko peno, kar zagotavlja oknom in ostalim steklenim površinam dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Prav tako pa omogočajo tudi protivlomno zaščito.  

Rolete so na voljo v nadokenski, predokenski nadometni in podometni izvedbi. Upravljati jih je mogoče ročno ali z električnim upravljanjem. Električno upravljanje je možno s stikalom ali z daljinskim upravljavcem.  

podometne rolete MI-OKNA
nadokenske rolete MI-OKNA
roleta MI-OKNA

Plise zavese

Plise zavese so modernejša notranja senčila izdelana iz plisirane tkanine. Primerna so za zastiranje steklenih površin pred direktno sončno svetlobo in neželenimi radovednimi pogledi. Tkanina je na voljo v različnih izvedbah prosojnosti, vse od polprosojnih do zatemnilnih tkanin različnih barv in dizajnov. 

Upravljati jih je mogoče ročno. 

notranja senčila MI-OKNA
plise zavese MI-OKNA
okenska senčila notranja MI-OKNA
plise zavese dan-noč MI-OKNA
notranje plise zavese MI-OKNA

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so najbolj poznana in preprosta notranja senčila izdelana iz kvalitetnih aluminijastih lamel. Primerna so za delno zatemnitev prostorov in ustvarjanje diskretnosti.

 Upravljati jih je mogoče ročno v klasični izvedbi s palčko in vrvico ali v bolj moderni izvedbi z neskončno verižico. 

notranja senčila notranje žaluzije MI-OKNA
notranje žaluzije z verižico MI-OKNA

Pokličite nas, zaupajte nam vaše želje, mi pa bomo s svetovanjem in vgradnjo našli pravo, ustrezno in dolgoročno rešitev za vas.

Najboljša dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki in okolici!

Matej Ivanušič s.p.

Cesta talcev 10

4220 Škofja Loka