fbpx
Meni Zapri

Okna Škofja Loka

Nova okna in zunanja senčila

Kakovostna in zanesljiva dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki in širši okolici, MI OKNA Škofja Loka.

Dobava in vgradnja novih oken ter ostalega stavbnega pohištva za novogradnje, za prenovo hiše ali stanovanja, za zasteklitev balkona ali za poslovni objekt. Za vse vrste objektov imamo rešitev za Vas. 

O podjetju MI OKNA

MI-OKNA smo podjetje iz Škofje Loke, ki se ukvarja z dobavo in montažo stavbnega pohištva. Naša ponudba zajema okna, vhodna vrata, notranja vrata, notranja in zunanja senčila, komarnike. Ponudbo zaokrožujemo s kvalitetno in strokovno vgradnjo izdelkov naše lastne monterske ekipe.
Na vgrajene izdelke nudimo tudi vse potrebne servisne storitve. 

Kvalitetna okna Škofja Loka. 

Spodnje slike prikazujejo delček naših preteklih projektov. Za več informacij o našem delu in naši ponudbi pa Vas vabimo, da se oglasite v naši pisarni na Lokaciji Cesta talcev 10 v Škofji Loki, kjer boste tako nas, kot naše delo osebno spoznali. 

Dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki

Dobava in vgradnja stavbnega pohištva na stanovanjskih objektih

Dobava in vgradnja novih oken, zunanjih žaluzij in komarnikov. Stara lesena okna smo zamenjali z novimi energetsko varčnimi okni REHAU SYNEGO. Na nova okna smo vgradili zunanje krpan žaluzije in rolo komarnike.   

okna škofja loka
menjava oken Škofja Loka
zamenjava stavbnega pohištva škofja loka

 Dobava in vgradnja novih oken, notranjih žaluzij in komarnikov. Stara in dotrajana lesena okna smo zamenjali z novimi PVC okni REHAU. Na nova okna smo vgradili tudi notranje žaluzije in komarnike. 

dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki

Dobava in vgradnja novih oken, nadokenskih rolet in komarnikov. Dotrajana stara lesena okna smo zamenjali z novimi okni vrhunske kvalitete. Stare nadokenske rolete smo zamenjali z novimi nadokenskimi roletami z izolativnimi aluminijastimi roletami.

dobava in montaža stavbnega pohištva v škofji loki
najboljša_okna_škofja_loka
zamenjava_oken_škofja_loka

Zamenjava dotrajanih lesenih oken z novimi nizkoenergetskimi PVC okni in zamenjava dotrajanih nadokenskih rolet z novimi nadokenskimi roletami z izolativnimi aluminijastimi roletami. Ob zamenjavi nadokenskih rolet poskrbimo tudi za zaključno obdelavo s knauf mavčnimi ploščami na notranji strani ob novi roletni omarici.

Dobava in montaža novih oken in nadokenskih rolet MI-OKNA

Dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki v novogradnje

To hišo smo opremili z okni Rehau Synego z aluminijasto oblogo na zunanji strani v barvi DB703. Okna so opremljena z izolativnimi troslojnimi stekli, skritim okovjem Roto Designo II, podometnimi zunanjimi žaluzijami z motornim pogonom in rolo komarniki.

dobava in vgradnja stavbnega pohištva na stanovanjskih objektih

Dobava in vgradnja oken za zasteklitev balkona

Dobava in vgradnja novih oken za zasteklitev balkona. Vgradili smo tudi notranje žaluzije.

Strokovnost in kakovostno opravljeno delo nam omogočata, da izstopamo, da smo drugačni in to razliko tudi drzno pokažemo.

MI OKNA Škofja Loka.

Kvalitetno stavbno pohištvo Škofja Loka.

dobava in vgradnja novih oken za zasteklitev balkona

Dobava in montaža oken v poslovni objekt

Dobava in vgradnja novih oken za poslovni objekt.

Delovno okolje je okolje v katerem posamezniki opravljamo svoje vsakodnevne delovne aktivnosti. Izredno pomembno je, da se v tem delovnem okolju odlično počutimo in s tem delo opravljamo kakovostno in učinkovito.

V spodnjem primeru je naročnik z našimi okni in njihovo kakovostno vgradnjo v njegov poslovni objekt naredil veliko spremembo pri toplotnem ugodju in osvetljenosti svojih delovnih prostorov. S tem tudi veliko spremembo pri ugodju svojih delovnih aktivnosti. Ter hkrati tudi veliko spremembo pri zmanjšanju vpliva hrupa na zunanje okolje.

dobava in vgradnja stavbnega pohištva na poslovnih objektih

Najboljša dobava in vgradnja stavbnega pohištva v Škofji Loki in okolici!

Matej Ivanušič s.p.

Cesta talcev 10

4220 Škofja Loka