fbpx
Meni Zapri

5 najpomembnejših prednosti novih PVC oken

5 najpomembnejših prednosti novih PVC oken:

1. Nižji stroški ogrevanja in manjša poraba električne energije.

Zamenjava oken je ena izmed najbolj stroškovno učinkovitih investicij v vaše stanovanje, saj nova energetsko učinkovita okna zmanjšajo porabo energije tako za ogrevanje kot tudi za ohlajevanje vašega doma.

Nakup novih, sodobnih in energijsko učinkovitih oken je ena izmed večjih investicij, zato je izjemno pomembno, da že v fazi nakupa s pomočjo strokovnjaka na tem področju, izberete prava okna. Okna, ki bodo ustrezala in delovala skupaj z vašim objektom in vam bodo skozi vso svojo življenjsko dobo omogočala enako energetsko učinkovitost. 

 

Nižji stroški ogrevanja

2. Izboljšanje udobja.

Energetsko učinkovita, dobro izolativna okna zmanjšujejo prepih, odpravljajo vnos hladu in vročine v vaš dom, preprečujejo nabiranje plesni.

Pri tem je izjemnega pomena seveda tudi njihova pravilna in kakovostna vgradnja, zato je zelo pomembno, da izvedbo zamenjave oken zaupamo izkušenemu in zanesljivemu strokovnjaku. 

Oglejte si kakšne izkušnje imajo z nami dejanski naročniki naših izdelkov in storitev: 


Izboljšanje udobja je eno od 5 najpomembnejših prednosti novih PVC oken

3. Več miru in tišine.

Okna iz PVC materiala sestavljajo izolacijski profili in večslojno izolacijsko steklo, ki zmanjšajo vnos hrupa iz zunanjega okolja v vaš prostor.

 

Več miru in tišine z novimi okni

4. Enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Okna iz PVC materiala so enostavna za čiščenje in vzdrževanje, saj je površina profilov obdelana s posebnimi UV odpornimi premazi, kar bistveno zmanjša nabiranje umazanije, površino profilov pa je zaradi tega možno enostavnejše in hitreje čistiti brez posebnih in zdravju škodljivih čistilnih preparatov.

 

Enostavno vzdrževanje in čiščenje novih oken

5. Barvne uskladitev z izgledom fasade in notranjega ambienta.

PVC okna so na voljo v široki paleti barv, saj je PVC okna poleg v osnovni beli barvi mogoče izdelati v več kot petdesetih barvnih in lesnih dekorjih.   

 

Si tudi vi želite vaša dotrajana okna zamenjati z novimi PVC okni? Kontaktirajte nas sedaj in si izboljšajte pogoje vašega bivanja! 

5 najpomembnejših prednosti novih PVC oken.

5 najpomembnejših prednosti novih PVC oken

Matej Ivanušič s.p.

Cesta talcev 10

4220 Škofja Loka