fbpx
Meni Zapri

SENČILA

Senčila žaluzije notranje

Senčila za najboljše udobje bivanja.

Notranja in zunanja senčila po naročilu so odličen dodatek vašim oknom, saj z njihovo pomočjo lahko natančno reguliramo kolikšna količina svetlobe in s tem tudi toplote, bo preko steklenih površin vstopila v naše bivalne prostore.

Okna so ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe, saj nam omogočajo zračenje in vstop naravne svetlobe v naše bivalno okolje, posledica tega pa je prijetno in zdravo bivanje. Naravna svetloba, ki pride v naše bivalne prostore skozi steklene površine, zelo ugodno vpliva na naše počutje, vendar pa je pomembno, da jo v naše stanovanje vstopi le toliko, kolikor je zares potrebujemo za ustvarjanje prijetnega in zdravega bivanja brez dodatne porabe energije. To lahko dosežemo s pravim izborom najbolj primernih senčil za naša okna.

Naša ponudba zajema notranje in zunanje žaluzije, plise zavese in rolete po naročilu. Notranje žaluzije in plise zavese skrbijo za zastiranje steklenih površin pred direktno sončno svetlobo in pred radovednimi pogledi. Zunanje žaluzije in rolete pa skrbijo za senčenje steklenih površin, s tem skrbijo za ustrezno klimo notranjih prostorov in hkrati dajejo oknom dodatno toplotno in zvočno izolacijo.  

Izredno pomembno je, da izbiramo oziroma vsaj načrtujemo vrsto senčil, predvsem zunanjih, že v fazi nakupa oken, saj se s tem izognemo kasnejšim spremembam na fasadi ali poseganju zunanjih senčil v svetlobo oken oziroma steklenih površin.   

Se odločate za menjavo oken, prenavljate svoje stanovanje, načrtujete novogradnjo, urejate poslovne prostore, pa ne veste kako bi najbolje zaščitili svoje steklene površine? Pokličite nas ali nas obiščite in svetovali vam bomo pri izbiri najboljše rešitve za vas! Ob vašem obisku senčila lahko tudi preizkusite in si natančneje pogledate široko paleto njihovih barv in vzorcev.

Zaupajte nam, vaše želje!