fbpx
Meni Zapri

Spoštovani! Če imate vprašanje, komentar, mnenje, kritiko ali povpraševanje, to vpišite v spodnji kontaktni obrazec in nam ga pošljite. Z veseljem vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. 

O nas ...

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z dobavo in vgradnjo stavbnega pohištva. Naša ponudba zajema širok spekter oken, vhodnih in notranjih vrat, senčil in komarnikov, izdelanih iz skrbno izbranih, kvalitetnih in osebno ter dolgoletno preverjenih materialov. Našo ponudbo zaključujemo z lastno izvedbo storitev vgradnje stavbnega pohištva, saj tudi sami potrjujemo dejstvo, da je stavbno pohištvo dovolj dobro in lahko dolgoročno služi svojemu namenu le v primeru, da je tudi dovolj dobro in strokovno vgrajeno.

V čem smo drugačni?

Ker zamenjava ali vgradnja stavbnega pohištva ne pomenita le nakupa nečesa novega, ampak investicijo v prihodnost posameznika in ker “dober glas seže v deveto vas”, naše podjetje zagovarja pristen osebni stik z našimi strankami vse od prvega kontakta z nami do zaključka izvedbe projekta. Želimo, da naše stranke vedo, kaj kupujejo in v kaj investirajo svoj čas in denar, ter da so z našimi storitvami in izvedbo maksimalno zadovoljne. Za vse naše stranke smo vedno dosegljivi tudi po izvedbi projekta, saj želimo, da nam je naše opravljeno delo dolgoročna referenca in ponos. 

Načrtujte investicijo v nova okna, vrata, senčila, komarnike in ostalo stavbno pohištvo skupaj z nami. 

Kontaktirajte nas že danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas. 

Za zagotovitev čimhitrejšega odgovora so polja označena z zvezdico (*) obvezna.

KONTAKTNI OBRAZEC