fbpx
Meni Zapri

PVC OKNA

PVC okna

PVC okna za vaše brezskrbno bivanje

Okna iz naše ponudbe, so okna iz vrhunskega PVC materiala izjemnih karakteristik in so primerna za širok spekter objektov, tako za prenovo stanovanja kot za novogradnjo.

Okna v naši ponudbi so izdelana iz skrbno izbranih, kakovostnih materialov vodilnih in zanesljivih proizvajalcev in vam poleg privlačnega izgleda nudijo maksimalno energetsko učinkovitost, odlično toplotno in zvočno izolacijo ter sodobne varnostne rešitve.

Sistemi oken, ki jih nudimo so vam poleg širokega spektra barvnih dekorjev na voljo tudi v izvedbi z zunanjo aluminijasto oblogo.

Naša ponudba zajema okna iz umetne mase, ki vam zagotavlja odlično stabilnost in trdnost, saj so izdelana iz kakovostnih in tehnično usklajeno ojačanih profilov proizvajalca REHAU. Površina samega PVC materiala je visokokakovostna, gladka in zaprta, kar vam zagotavlja odlično odpornost materiala na vremenske vplive, enostavno čiščenje ter dolgoročno privarčevan čas za vzdrževanje.

Sistemi oken, ki jih ponujamo, so odlična izbira za energijsko osveščeno saniranje starogradenj, energijsko varčne hiše in pasivne hiše.

Načrtujte nakup novih oken skupaj z nami, kontaktirajte nas in skupaj bomo našli odlično rešitev za vas.

Barve PVC oken

Naša okna iz PVC materiala REHAU v beli barvi odlikuje posebna HDF gladka površina. Posebna HDF-formula zagotavlja površino oken, ki omogoča, da okna vsak dan izgledajo kot nova. Ta posebna površina ustvari briljantno gladko površino, s katere umazanijo, ki se na njej nabere zaradi različnih vremenskih razmer, tudi lažje in enostavnejše očistimo.

Poleg osnovne bele barve oken je pri naših oknih iz PVC materiala na izbiro tudi izjemno široka paleta različnih modernih barvnih odtenkov in imitacij lesnega dekorja. Nekateri prav posebni lesni dekorji nam omogočajo videz lesenih oken ne samo na izgled, temveč tudi na otip 

Za vse tiste, ki pa si želite okna v prav vašem v prav vašem individualnem izgledu je na voljo sistem oken iz PVC materiala z zunanjo aluminijasto oblogo. Aluminijasto oblogo, ki jo je možno prašno pobarvati na katerokoli barvo po RAL barvni lestvici. 

Vsi materiali iz katerih so izdelana naša okna iz PVC materiala so visokokakovostni, testirani in dolgoletno preverjeni materiali. Ti materiali našim oknom omogočajo izjemno dolgo življenjsko dobo in kljubovanje vsem spremenljivim vremenskim razmeram brez pretiranega tratenja časa za njihovo vzdrževanje.

 

Oblike PVC oken

Vsa naša okna iz umetne mase so izdelana po naročilu individualno za vsak posamezen objekt. Okna popolnoma prilagodimo gradbenim odprtinam tako po velikosti, kot tudi po obliki.

 

Kar je najpomembnejše! Vsa naša okna so glede na velikost in obliko izdelana v skladu s tehničnimi določili proizvajalcev posameznih sestavnih materialov in priporočili stroke.  

 

Zaupajte nam, kakšne so vaše želje!